torstai 17. syyskuuta 2015

First born




Ekat sanat. Kahden jälkeen iski writer’s block, ehkä pitäisi harkita vielä sadannen kerran blogin perustamista. Toisaalta, niin käy kuulemma myös oikeille toimittajille.

Kun kerroin ystävälleni haaveilevani omasta blogista, hän kysyi mitä aihetta se käsittelisi. Kroonisena purkkimaanikkona oli helppo vastata, että no ainakin kosmetiikkaa… Mutta en halua kutsua tätä kauneusblogiksi tai lifestyleblogiksi, ainakaan vielä. Koska uskon, että aika muokkaa tästä omanlaisensa.


Tietenkin tähän liittyy myös se säälittävä olettamus, että joku muukin kuin äiti lukee tätä. Ajatus blogin perustamisesta on ollut pitkä prosessi, ja olen kerta toisensa jälkeen kyseenalaistanut itseni, koska hyviä blogeja on niin paljon. Enkä halua tehdä huonoa, en edes keskinkertaista. Joten lähtökohtaisesti kirjoitan niin että lukijoita on ainakin tuhat.




Kuka siis olen? Ehkä palaan aiheeseen vielä uudelleen, mutta voisin tiivistää itseni terveydenhoitajaksi, joka työskentelee tehovalvontayksikössä sairaanhoitajana. Öisin. Olen aina ollut kiinnostunut omasta ja muiden hyvinvoinnista, sekä keinoista joilla sitä voidaan edistää. Yötyö ei varsinaisesti (mitenkään) kuulu tähän kategoriaan, mutta toistaiseksi se sopii elämäntilanteeseeni. Olen myös avovaimo, äitipuoli (en pidä tuosta sanasta, tulee aina Tuhkimo mieleen), ja kahden koiran emäntä. Innostun luonnonkosmetiikasta, joka toimii. Otan valokuvia rentoutuakseni (ja joskus myös lasillisen viiniä).




Joten liity seuraan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti