Innostuinkin kovasti, kun törmäsin vieläpä lähikaupassamme vihreistä soijapavuista tehtyyn spagettiin! Voisiko tässä olla korvaaja höttöhiilaribarillalle? Tämä spagetti on paitsi väriltään vihreä, myös täynnä proteiinia ja kuituja :) Täydellistä - jos vain maku on hyvä. Papupastan hinta pyöri jossain neljän euron tuntumassa, eli perusmakaroniin verrattuna todella korkealla - mutta samassa suhteessa nousee myös ravintosisällön taso.
Tämä resepti on nopeutensa vuoksi erinomaista arkiruokaa, mutta hintansa vuoksi toimii viikonloppunakin ;)
Pinaatti-fetapasta
Babypinaattia reilusti, 1-2 rasiaa
Vihreää pestoa (noin puoli purkkia)
Fetajuustoa (on oikeasti myös ruokia, joihin en laita sitä)
Pinjansiemeniä
Vihreää spagettia
Suolaa
Pippuria
Laita kattilaan vettä ja levy päälle. Odotellessa huuhtele pinaatit ja laita pinjansiemenet paistinpannulle paahtumaan. Laita spagetti kattilaan. Paloittele fetajuusto. Kun spagetti on lähes kypsää, laita sekaan pinaatti. Nopea kiehautus riittää pinaatille, valuta vesi pois. Sekoira joukkoon pesto, fetajuusto ja pinjansiemenet. Mausta suolalla ja pippurilla, maista välillä ettei mene liikaa, sekä pestossa, että fetajuustossa on suolaa jo valmiiksi.
Pasta on siellä jossain alla :D |
On hyvää, lupaan! |
Mikä on sinun kasvisruokasuosikkisi?
Oi, nam nam! Pestopasta on yksi mun suosikeista ja tämä versio näyttää todella hyvältä. Aion kyllä varmasti kokeilla tuota soijapavuista tehtyä vihreää spagettia! Varmasti sitä löytyy ainakin Prismasta, jos ei lähikaupasta :) Kiitos tästä reseptistä! ;)
VastaaPoistaOle hyvä :) En ole meidän (Joensuun) Prismassa tuota nähnyt, mutta luulen että muissakin K-kaupoissa on kuin vain tuossa meidän lähikaupassa :D
Poista