Sain kuukausi sitten kunnian olla koemaistamassa ravintolan ruokalistalle päätyviä annoksia, ja vakuutuin jo silloin, että paikasta tulee hyvä. Keittiön erikoisuutena on matalassa lämpötilassa tapahtuva lihan kypsennystapa, jonka avulla lihasta tulee erittäin mureaa ilman kuumemmissa olosuhteissa tapahtuvia palamisreaktioita. Lisäksi ruokalistalla on salaatteja, pasta-annoksia sekä hampurilaisia.
Edullisen ruuan lisäksi ravintolan vetovoimaisuutta lisää huolella suunniteltu juomavalikoima, joka ainakin tällä hetkellä hivelee laatuoluiden ystävien silmiä.
Isäntä. |
Ravintolan avajaisviikonloppuna asiakkaita hemmotellaan syyskauden avajaisilla. Hyvän ruuan ja iloisen tunnelman lisäksi tarjolla on loistavaa musiikkia, sillä pääesiintyjänä on Diandra. Pääsylippu tapahtumaan on todella edullinen, vain kymmenen euroa. Jos siis lauantai-iltasi on vielä vailla lopullista suunnitelmaa, niin kannattaa suunnata Kontiolahdelle ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti